Gülben Ergen’in başkanlığını, araştırmacı Elvan Oktar’ın ise başkan yardımcılığını yaptığı ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlk anaokulu 23 Nisan 2010’da açan, bugüne kadar 25 anaokulunda 2 bin 500 öğrencinin okul öncesi eğitim almasını ve 75 öğretmene ise iş istihdamı sağlayan Ergen, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’yla bir araya geldi.
Bakan Avcı, önceki gün ‘Çocuklar Gülsün Diye’ projesi kapsamında okul öncesi eğitimle ilgili işbirliğin devamı için Ergen’i makamında ağırladı. İmzalanan yeni protokolle dört yılda 40 yeni anaokulunun açılmasına karar verildi. Dernek, toplanan bağışlarla yapacağı anaokullarının yerlerini, Milli Eğitim Bakanlığı’yla ihtiyaca göre belirleyecek.
40 anaokulu daha açacak
Gülben Ergen in başkanlığını yaptığı ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Yayınlanma :
19.02.2015 10:34
Güncelleme :
19.02.2015 10:34


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: