710 sokak hayvanı kısırlaştırıldı
Yayınlanma :
18.02.2020 17:16
Güncelleme :
18.02.2020 17:16


Aradan geçen kısa sürede merkez 710 kedi ve köpeğin kısırlaştırılma işlemi tamamlandı.
Şehir içinde kedilerin de kısırlaştırılabildiği Türkiye’nin ilk ve tek kısırlaştırma merkezi olan Seyhan Belediyesi Sağlık Müdürlüğü Sokak Hayvanları Bakım ve Kısırlaştırma Merkezinde gerçekleştirilen 710 kısırlaştırma operasyonunda başarı sağlandı.
Kedi ve köpeklerin sokakta yaşamasından dolayı değişik hastalıkları barındırmasına karşın, gerçekleştirilen kısırlaştırma operasyonlarında hiçbir kedi ya da köpek kaybedilmedi. Titizlikle yapılan 710 operasyonun ardından 710 sokak hayvanı da sağlıklarına kavuşturularak Seyhan Belediyesi'nin besleme alanlarına yakın doğal ortamlarına bırakıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: