Akay muhtarlarla buluştu
Yayınlanma :
05.02.2020 16:29
Güncelleme :
05.02.2020 16:29


Muhtarlara bilgi veren Başkan Akay, Seyhan’ın tüm mahallelerine hizmeti daha hızlı götürebilmek için planlama toplantılarını yaptıklarını anımsattı. Başkan Akay, “Muhtarlar Bölge Toplantılarında taleplerinizi ve önceliklerinizi alıyoruz. Bu toplantılarda sınırdaş mahallelere ortak çözüm bulabiliyoruz. Amacımız Seyhanlının yaşam kalitesini daha da yükseğe çekmektir. Kırsalda bulunan mahallelerimize biraz daha pozitif yaklaşarak kırsal kalkınma modellerinin hayata geçirilmesi konusunda çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.
Başkan Akay’ın konuşmasının ardında mahalle muhtarları sorun, talep ve önceliklerini aktardı.
Toplantıya şu mahallelerin muhtarları katıldı:
"Büyük Dikili, Gölbaşı, Köylüoğlu, Zeytinli, Gökçeler, Sarıhular, Dikili, Mürseloğlu, Karayusuflu, Dervişler, Söğütlü, Kavaklı, Koza, Mekan, Serinevler, Camuzcu, Karakuyu, Dörtağaç, Büyükçıldırım, Kayışlı, Koyuncu, Çaputçu, Salmanbeyli, Kuyumcular, Yenidam ve Türkocağı"
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: