Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığında Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Seyhan Salonu’ndaki programa; AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan, Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve personel katıldı.
Bekir Sütcü, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, bu yıl bağımsızlığımızın simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramı ile kardeşlik ve dayanışma ruhunun sembolü Kurban Bayramı’nı peş peşe kutlamanın sevincini ve mutluluğunu bir arada yaşadıklarını belirtti. Sütcü, “95. yıl dönümünü kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, yakın Türk tarihimizde en önemli dönüm noktalarından biridir. Binlerce yıllık tarihinde nice destanlar yazan bu millet, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini her fırsatta bütün dünyaya göstermiştir. Bugün milletimiz, atalarının emanetine sahip çıkarak hedeflerine büyük bir kararlılıkla ilerlemektedir” dedi.
Sütcü, Zafer Bayramı’nın hemen ardından idrak edilecek Kurban Bayramı’nın da insanlara birbirleriyle olan dargınlıklarını unutturan; sevinç, neşe ve coşkuyu doruklarda yaşatan çok özel günlerden biri olduğunu belirtti. Özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği Bölge çalışanlarına, aileleriyle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: