ATÜ'de mezuniyet coşkusu
Yayınlanma :
05.07.2019 14:29
Güncelleme :
05.07.2019 14:29


ATÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serkan Tokgöz, Prof. Dr. Yıldırım Beyazıt Önal, Prof. Dr. Hasan Kurtaran’ın yer aldığı programda, fakülte dekanları, öğretim görevlileri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve veliler de hazır bulundular.
Törende konuşma yapan Rektör Tümay, üniversitenin ikinci yıl mezunlarını verdiğini, ancak Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ismiyle ilk mezunlarını vereceğini belirterek, şunları söyledi:
"Sizler, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesini tercih ettiniz. Bazılarınız, Adana dışından geldiniz. Üniversitede dersler, sınavlar, laboratuvarlar, araştırmalar, ödevler, projeler ve stajlarla dolu bir öğrencilik hayatı geçirdiniz. Sonunda bu zorlu süreci tamamladınız ve diplomanızı hak ettiniz. Sizleri, gösterdiğiniz bu başarıdan dolayı tüm kalbimle tebrik ediyorum."
Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı, Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisans Programından mezun oldu. Uludağ, diplomasını Rektör Tümay'ın elinden aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: