Bar pansiyonunda konsomatrise tecavüz girişimi
Bar pansiyonunda aşçılık yapan 63 yaşındaki Mehmet S., konsomatris 34 yaşındaki Ö.Ö.'ye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
Yayınlanma :
18.05.2015 13:52
Güncelleme :
18.05.2015 13:52
'BANA AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ'
Ö.Ö. ise sanığın yalan söylediğini iddia etti. Mehmet S.'nin poliste ifadesi alınırken kendisinin de orada olduğunu ve polisin kesinlikle darp uygulamadığını aktaran Ö.Ö., şöyle konuştu:
"Polise de iftira eden bu sanığın söylediklerinin hepsi yalan. Ben bu barda 1 ay kadar önce çalışmaya başladım. Barın pansiyonuna gittiğim ilk gün bana aşık olduğunu söyledi. Ben kendisine babam yaşında olduğunu söyledim. Hatta beni taciz etmesin diye kendisine sürekli 'baba' diye hitap ettim. Kendisine karşılık vermediğim için bana yemek de vermiyordu. Buna karşılık benden haftalık 150 lira mutfak ve barınma parası alınıyordu. Ben de yemek parası vermemeye başladım. Bunu gerekçe gösterip beni işletme müdürüne şikayet etmiş. 'Mutfak masrafına katılmıyor' demiş. Olay günü saat 04.30'da pansiyona geldiğimde sanık kapıma dayandı. Kapıyı açmamı istedi. Ben kendisine 'Buyur baba ne istiyorsun' diye hitap ettim. Sonra sanık kapıyı ittirip beni yatağa attı. 2 elimden tutup beni yatağa yatırdı. Ben de kendisine tekme attım, yere düştü. Sonra kolundan tutup dışarı attım. Benim giysilerimi üzerimden çıkarmaya fırsat bulamadı. Eşyalarımı toplayıp pansiyonu terk etmeye hazırlanırken, kapıyı dışardan üzerime kilitledi. 'Bir yere gidemezsin' dedi. Bunun üzerine polisi aradım. Tekrar odama gelmesinden korktuğum için balkondan çantamı aşağı attım. Sonra da kendim atladım. Ardından gelen polise olanları anlattım."
Olay yerinde keşif yapılmasına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: