8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada ve ülke genelinde olduğu gibi Adana’da da çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından kutlanıyor. Her kişi ya da kuruluşun kutlama biçimi farklı olsa da sonuçta kadınlara adanan bu özel günde hatırlanmış olmak, tüm kadınlar için mutluluk vesilesi oluyor.
Adana’daki Özel Avrupa Hospital yönetimi de, kurumdaki çalışan ya da hasta olarak gelen tüm kadınların bu özel gününü kutladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Avrupa Hospital Başhekimi Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Yaşar Ergören, hastanedeki tüm kadın çalışanlara ve kadın hastalara birer karanfil vererek gönüllerini aldı.
Başhekim Ergören, kadınlara çiçek verirken “Biz hastane çalışanları ve hekimler olarak kadınların senenin sadece bir gününde değil her gün hatırlanması, özel bir yerde tutulması gerektiğinin bilincindeyiz. Çünkü annelik gibi kutsal bir misyon üstlenmiş olan, hayatımızı şekillendiren, güzelleştiren, üreten, çalışan, çevrelerine şefkat dağıtan kadınlarımız her türlü övgüyü hak ediyorlar” dedi.
Hastane çalışanları ve kadın hastalar başhekimin bu jestinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Bir çiçekle de olsa gönlümüz alındı, mutlu olduk. Hatırlanmak ve değer verilmek çok güzel. Hastane yönetimine teşekkür ediyoruz” dediler.
Yorumlar
Kalan Karakter: