Haydar ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)-Borsa Lisesi Mezunlar Derneği'nin kurulduğu günden bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Cumhuriyet balosu' büyük bir coşkuyla kutlandı.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde yapılan Cumhuriyet Balosuna CHP Eski Milletvekili İbrahim Özdiş, Deva Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık, Memleket Partisi İl Başkanı Celal Güven, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Azime Kocacık, Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı Av.Meryem Türktekin, CHP il Yönetiminden Av. Berfu Salıcı Yakıt ile çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşının okunmasından sonra Adana Borsa Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Adem Sungurtekin ve yönetimi gecenin anlamı ve önemini anlatan anlamlı konuşma yaptı. Sungurtekin, "Bugün burada Cumhuriyetimizin 99.kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Bizleri bugünlere getiren Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önderimiz ve başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Cumhuriyet balomuzda coşkulu bir bayramı kutlamanın sevincini yaşıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından Borsa Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Adem Sungurtekin, kutlamaya katılamayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın plaketini Büyükşehir Muhtarlar Daire Başkanı İbrahim Hakverdi’ye verdi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın plaketini ise Basın Daire başkanı Gökhan Üney aldı.
Havai fişek gösterilerinin ardından Türk bayraklarıyla birlikte onuncu yıl marşını söyleyen davetliler gece geç saatlere kadar eğlendiler.
Yorumlar
Kalan Karakter: