Bu köye muhtar seçilen yaşamıyor
Son üç döneme seçilen üç muhtarı, aynı yaşta ve kalp krizleri sonucu görev sürelerini doldurmadan hayatlarını kaybetti.
Yayınlanma :
09.04.2015 16:10
Güncelleme :
09.04.2015 16:10
AYNI KADERİ PAYLAŞTI
Şemsettin Özkan da önceki sabah köydeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu, daha önce görev yapan iki muhtar gibi 55 yaşında hayatını kaybetti. İkizdere MHP İlçe Başkanı da olan Öztürk, Çamlık Köyü'nde kılınan cenaze namazı sonrası aynı köyde aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze namazına İkizdere Kaymakam'ı Abdil Koç, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ile MHP MYK Üyesi ve Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz da katıldı.
"KÖYDE MUHTAR ADAYI OLACAKLAR BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜR"
Muhtarların aynı kaderi yaşayarak aynı yaşta ölümünden sonra köyde muhtarlık için aday olmak isteyenler bir kez daha düşünmeye başladı. Vefat eden Şemsettin Özkan'ın dayısının oğlu Osman Demir, son 3 muhtarın aynı yaşta ve aynı rahatsızlıktan dolayı vefat ettiğine işaret etti, "Göreve başladığında Şemsettin ile, 'Bu köyde işler ters gidiyor, muhtarlar yaşamıyor' diye şakalaştık. Gerçekten de öyle oldu. Çok ilginç bir olay yaşıyoruz. Bundan sonra köyde muhtar adayı olacaklar bir kez daha düşünür herhalde " dedi. Köylüler ise olayı Allah'ın taktiri olarak yorumladı.
"ÖLÜMÜ ÇABUK İSTEYEN ÇAMLIK'A MUHTAR OLSUN"
İkizdere Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Ekşi de, Çamlık Köyü'nde son üç muhtarın aynı kaderi paylaştığını ve görevleri başında vefat ettiklerini belirterek, "Artık arkadaşlarla, 'Ölümü çabuk isteyen Çamlık Köyü'ne muhtar olsun' diyerek şakalaşmaya başladık. Çok çalışkan üç muhtarımızı görevleri başında kaybettik. Ömür bitince insanların gidişini kimse durduramaz. Üzüntülüyüz" ded
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: