Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Alleben Mahallesi'nde bulunan Ulu Cami’de camlı bomba ihbarı üzerine güvenik güçleri harekete geçti. Camiye girmek isteyen vatandaşlar kontrol noktalarında aranıp kimlik kontrolü yapıldıktan sonra camiye sokuldu. Saldırı tehdidine karşılık AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı ise boşaltıldı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Güven Timleri cami çevresinde adeta kuş uçurtmazken, çevrede bulunan iki okuldaki öğrenci ve öğretmenlerin çıkışlarına müsaade edilmedi. Caminin yaklaşık 500 metre çevresinde güvenlik önlemi alan ekipler çevrede bulunan araçları ise çekicilerle çektirdi.
Polis ekipleri cuma namazı sonrasında da güvenlik önemlerini sürdürdü.
Canlı bomba alarmı
Cuma namazı öncesi veya sonrasında Ulucami'ye yönelik canlı bomba saldırısı ihtimaline karşı alarma geçen Gaziantep Emniyeti, caddeyi belediyeye ait tanker, otobüs ve kepçelerle kapattı.
Yayınlanma :
23.09.2016 14:05
Güncelleme :
23.09.2016 14:05


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: