“DAHA FAZLASINI BAŞARACAK GÜÇTEYİZ”
AOSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜTCÜ, SANAYİNİN DEVLER LİGİNDE YER ALAN 16 FİRMAYI TEBRİK ETTİ
Yayınlanma :
28.05.2021 09:49
Güncelleme :
28.05.2021 09:49


AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, coğrafi konumu, lojistik avantajları, uygun arsa fiyatları, en uygun fiyatla doğalgaz, su ve elektrik temini, arıtma tesisleri, altyapı ve üst yapı imkanları ile cazibe merkezi olan Adana OSB’nin, Türk sanayisinin devler ligindeki firmalarıyla bir kez daha gurur duyduğunu bildirdi. Sütcü, Adana’nın potansiyeline dikkati çekerek, kentin daha fazlasını başarabilecek güçte olduğunu ifade etti.
Sütcü, İSO tarafından her yıl firmaların üretimden net satışları baz alınarak hazırlanan ve sanayi sektörünün en değerli verilerini oluşturan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020” listesinde AOSB’de faaliyet gösteren 16 firmanın yer aldığını, bunun 7’sinin merkezinin Adana’da bulunduğunu bildirdi.
Bekir Sütcü, Adana il genelinde ise İSO 500 listesinde 10 firmanın bulunduğunu vurgulayarak, “Bölgemiz dahilinde ya da bölgemiz dışında faaliyet gösterip gurur veren bu listeye girmeyi başaran tüm firmalarımızı tebrik ediyoruz” dedi.
AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, her koşulda üretmeye, istihdam yapmaya ve ihracata devam eden sanayicilerin işini kolaylaştırmak için tamamı sanayicilerden oluşan AOSB yönetim kurulu olarak, hizmet yelpazesini genişleterek, destek olmayı sürdürdüklerini sözlerine ekledi.
AOSB’NİN GURUR TABLOSU
Adana Hacı Sabancı Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve merkezi Adana’da bulunan Beyteks Tekstil 246’ncı, Abdioğulları Plastik Ambalaj Sanayi A.Ş. 297’nci, ADM Besin ve Tarım A.Ş. 354’ncü, Güney Çelik Hasır ve Demir Mamulleri San. Tic. A.Ş. 387’nci, Bossa Ticaret ve Sanayi İşletmeleri T.A.Ş. 404’ncü, Omnia Nişasta San. ve Tic. A.Ş. 455’nci, Gürsoy Yem Gıda ve Hayvancılık San. Tic. A.Ş. 477’nci oldu.
Merkezi Adana’da bulunmayan ancak, AOSB’de faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş.46’ncı, Toros Tarım San. ve Tic. A.Ş. 57’nci, Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş. 76’ncı, Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. 84’ncü, Olmuksan International Paper Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. 234’ncü, ANKUTSAN Antalya Kutu Sanayi Oluklu Mukavva Kağıt Ticaret A.Ş. 264’ncü, Ofis Yem Gıda San. Tic. A.Ş. 310’ncu, Hektaş Ticaret T.A.Ş.327’nci, Yurtbay Seramik San. ve Tic. A.Ş. ise 474’ncü oldu.
Bu arada, İSO ilk 500 listesinde, Adana merkezli Sasa Polyester Sanayi A.Ş. 38’nci, Elita Gıda San. ve Tic. A.Ş. 249’ncu, Akyem Adana Yem Yağ Biodizel Tarım ve San. Tic. A.Ş. ise 315’nci sırada yer aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: