Demirtaş, hasar tespit çalışmalarına katıldı
Yayınlanma :
27.05.2020 13:35
Güncelleme :
27.05.2020 13:35


Vali Demirtaş; Ceyhan Kaymakamı Bayram Yılmaz, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Gürkan Yaşar ile ilgili temsilcilerin hazır bulunduğu inceleme ziyaretleri sırasında rüzgardan dolayı ürünleri zarar gören üreticilerle görüşerek üreticiden zarar hakkında bilgi aldı.
Ceyhan ilçesine bağlı Gümürdülü Mahallesi ile Kozan ilçesine bağlı Dikilitaş Mahallesi’nde gerçekleştirdiği inceleme ziyareti sırasında bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş; meydana gelen şiddetli rüzgarın ürünlerin zarar görmesine sebebiyet vermesinden dolayı üzüntü duyduklarını kaydedip Ceyhan ve Kozan ilçelerinde etkisini gösteren kuvvetli rüzgarın zarara neden olduğu alanlarda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerince hasar tespit çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü belirterek çiftçilere geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: