Dikili bir ağacınız olsun
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesiyle 11 Kasım'da saat 11:11’de 81 ilde 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidan dikilerek Guinness Rekorlar Kitabına girilecek.
Yayınlanma :
06.11.2019 08:57
Güncelleme :
06.11.2019 08:57


GÖKBUKET'E 25 BİN FİDAN
Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, 11 Kasım'daki Geleceğe Nefes Kampanyası kapsamında Adana'da 43 lokasyonda 18 bin 636 kişinin katılımıyla 205 bin fidanın toprakla buluşturulacağını belirtti. Yılmaz, aynı gün Vali Mahmut Demirtaş'ın ev sahipliğini yapacağı etkinlikte ise Sarıçam Gökbuket Mahallesi ağaçlandırma alanında 2 bin 300 kişinin katılımıyla 25 bin fidan dikileceğini söyledi. Türk halkının bu etkinliğe çok büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Yılmaz, "Kampanya kapsamında 11 milyon fidanın dikilmesi planlanıyor ama halkın bu coşkusuyla 11 milyondan fazla fidan dikileceğine inanıyoruz. 11 Kasım'da Türkiye genelinde yaşanacak bu büyük coşkuya Adana da ortak olacak. Adanalıları dikecekleri fidanlarla bu coşkuyu paylaşmaya davet ediyoruz." şeklinde konuştu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından oluşturulan https://gelecegenefes.com/ adresinden isteyen herkes bir fidan sahiplenebiliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: