E.A. isimli bir kişi kiraladığı 34 NE 6131 plakalı otomobille seyir halindeyken cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 10 yaşındaki H.T.’ye çarptı. Küçük çocuk çarpmanın etkisiyle metrelerce savruldu. Sürücü E.A. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
KÜÇÜK ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
Çevredeki vatandaşlar kazayı görüp durumu sağlık ekiplerine bildirdi. H.T.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Hastaneye kaldırılılan küçük çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
“EHLİYETİM OLMADIĞI İÇİN KAÇTIM”
Polis kaçan sürücüyü bulmak için araştırma başlattı. Olay yeri kameraları incelenerek aracın plakası tespit edildi. Aracın sahibi olan H.A.’ya kısa sürede ulaşıldı. H.A. 'nın aracını, otomobili kullanmaya ehliyeti olmayan E.A.’ya kiraladığı öğrenildi. E.A. yakalanarak gözaltına alındı. Ayırca, otomobilini ehliyetsiz E.A.'ya kiralayan H.A. hakkında da yasal işlem uygulandı. E.A.'nın ifadesinde “Ehliyetim olmadığı için kaçtım” dediği öğrenildi. E.A. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayın Ankara’nın Altındağ ilçesinde yaşandığı bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: