En lezzetli eğitim
Yayınlanma :
03.03.2020 16:50
Güncelleme :
03.03.2020 16:50


Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü’nün Sarıçam Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlediği Deniz Ürünleri Hazırlama, Pişirme ve Sunum Teknikleri Kursu’na Adana, Afyonkarahisar, Balıkesir, Manisa, Düzce, İstanbul, Aydın, Sivas, Ankara, Kırşehir, Sakarya, İzmir, Bursa, Muğla, Yozgat ve Gaziantep’ten öğretmenler katıldı. Metro Toptancı Market ve Sunar Elita Gıda’nın sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinlikte Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Derviş Göçmen, Mersin Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Musa Güvençli, Hatay Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanımız Özgür Dede ile TAŞPAKON’a bağlı mutfak şefleri, kursiyer öğretmenlere teorik bilgiler aktarıp, uygulamalı eğitim verdi. Balık ve deniz ürünlerinin çeşitleri, tazeliğini koruması, temizleme, pişirim ve sunum başlıklarında verilen eğitimde, usta mutfak şefleri kursiyerlerle birlikte uygulama yaptı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: