Fidanlar özel öğrencilerle geleceğe nefes oldular
Yayınlanma :
04.11.2020 16:46
Güncelleme :
04.11.2020 15:09


Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri çerçevesinde Ünsal Karasu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi velileri ile Adana Orman Bölge Müdürlüğü toplumda farkındalık oluşturma adına down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek özel eğitim merkezinin bahçesinde fidan dikim etkinliği düzenlediler. Fidan dikim tekniği ile bakımı hakkında Fidanlık Müdürlüğü personeli Murat Ali Kızıltepe tarafından bilgilendirilen çocuklar fidan diktiler ve hediye edilen fidanlarla geleceğe nefes oldular.
Hem farkındalık uyandırmak hem de özel çocuklarımızın dikili bir ağacı olması için bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Geleceğin büyükleri olacak olan çocuklarımıza doğayı sevdirmek, korumak ve bilgilendirmek amacıyla fidan dikmenin önemini anlatmak için güzel bir etkinlik düzenledik. Dikilen fidanların çocuklar gibi geleceğe nefes olmasını diliyorum” dedi.
Özel Eğitim Merkezi yetkilileri ve veliler öğrencilere güzel bir anı olduğunu belirterek Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: