İzmir'in Torbalı ilçesinde, evine giden genç kızın yolunu kesip boğazına bıçak dayayarak zorla kaçırdığı iddia edilen bir kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, 26 yaşlarındaki D.Ş. isimli genç kız, akşam saatlerinde Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinden evine giderken yanına bir otomobil yanaştı. Otomobilden inen S.E. (22), elinde bıçağı kızın boğazına dayayarak ölümle tehdit ettiği kızı arabaya bindirdi. Şahıs, iddialara göre genç bayanın bileğini de kesti. Yaşanan boğuşma sırasında bir yolunu bulan kız, zor bela zanlının elinden kurtuldu.
Araçtan çıkarak kaçan genç kız, hemen emniyete sığındı. D.Ş. isimli kızın ifadesi sonrasında harekete geçen polis, zanlıyı belirleyerek bir soruşturma başlattı. Kısa bir süre sonra S.E., düzenlenen operasyonla yakalandı. İfadesi alınan S.E., sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.
Genç kızı boğazına bıçak dayayıp kaçırdı
Yayınlanma :
16.04.2016 14:32
Güncelleme :
16.04.2016 14:32


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: