Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriye uyruklu Omar İsa ve Cabir İsa isimli şahısların IŞİD elemanı olduğu ve onlar adına faaliyette bulunduğu bilgisi doğrultusunda yaptığı araştırmada, zanlıların Suriye ile Adana arasında sınırda geçişi koordine ettiğini, Suriye'ye Adana'dan eleman temin ettiğini belirledi. Bu tespitler üzerine polis şafak vakti Yüreğir ilçesindeki eve yaptığı baskında zanlıların ikisini de gözaltına aldı.
Emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen Suriye uyruklu Omar İsa ve Cabir İsa çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
IŞİD operasyonu: 2 tutuklama
Yayınlanma :
22.04.2016 10:46
Güncelleme :
22.04.2016 10:46


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: