İstihdamın arttırılmasını görüştüler
Yayınlanma :
07.08.2020 14:51
Güncelleme :
07.08.2020 14:51


Çukurova Üniversitesi Rektörlük binasında bulunan Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi ve İl İstihdam Kurulu üyeleri katıldı. İl istihdam politikaları ile il mesleki eğitim politikalarının görüşüldüğü toplantıda Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar’ın gerçekleştirdiği konuşmanın ardından bir konuşma yapan Vali Süleyman Elban, “ Benim Adana’da katıldığım ilk istihdam kurulu toplantısı. Toplantımızın ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Gelecek dönemde yapılacak faaliyetlerin de görüşüldüğü toplantıda kentteki istihdam oranının arttırılması için yapılması gereken çalışmaların titizlikle takip edilmesi gerektiğini söyleyen Vali Elban kurul üyelerine gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti.
Vali Süleyman Elban’ın konuşmasının ardından Prof. Dr. Azmi Yalçın tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Yürütme Kurulu ile Denetim Kurulu çalışmalarının detaylarıyla ele alındığı toplantıda geçmiş döneme ait faaliyet raporu değerlendirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: