Kullanan öldü, satan hastaneye kaldırıldı
Kullandığı bonzai ve eroin nedeniyle komaya giren 39 yaşındaki Erşah A. öldü.
Yayınlanma :
08.03.2015 16:57
Güncelleme :
09.03.2015 08:54


Olay Maltepe Mahallesi Ahmet Yakupoğlu Caddesi'ndeki bir apartmanın birinci katındaki dairede meydana geldi. Ziyarete gittiği arkadaşı İsmail Ş.'nin evinde iddialara göre önce bonzai adlı sentetik uyuşturucu madde ve ardından da eroin kullanan Erşah A. komaya girdi. Erşah A'nın uyuşturucudan komaya girdiğini gören arkadaşı İsmail Ş. 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekibin yaptığı kontrolde Erşah A'nın ölmüş olduğu belirledi. Evli bir çocuk babası Erşah A.'nın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
SATAN DA UYUŞTURUCUDAN BAYILMIŞ
Ölen Erşah A.'nın arkadaşı İsmail Ş. uyuşturucu maddeyi Tezcan Tunç'tan satın aldıklarını söyleyince polis ekipleri Tunç'un evine baskın düzenledi. Eve giren polisler Tunç'u kullandığı uyuşturucu madde nedeniyle baygın bir halde buldu. Tunç ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tunç'un sağlık durumunun iyi olduğu, belirtildi. Tezcan Tunç ile İsmail Şap'ın bir kaç yıl önce kaldıkları Almanya'da uyuşturcuu madde kullandıkları için sınır dışı edildikleri öğrenildi. Tunç ve İsmail Ş'nin ayrıca Kütahya'da poliste uyuşturucu madde kullanmaktan suç kaydığının olduğu bildirildi.
VALİ AÇIKLAMA YAPTI
Kütahya Valisi Şerif Yılmaz olayla ilgili olarak Valilikte Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Vali Yılmaz şöyle dedi:
"Uyuşturucu ile mücadelemizi uzun zamandır sürdürüyoruz. Bugün uyuşturucu madde nedeniyle bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz olayın ardından yaptıkları araştırma neticesinde uyuşturucu maddeyi satan bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Kişinin üzerinde ve evinde yapılan aramalarda satışa hazır eroin maddesi ele geçirilmiştir."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: