FERHAT BİLMECE
ADANA (GÜNAYDIN) – Damak tadına düşkün Adanalılar için Beyazevler Mahallesi 80003 adresinde hizmet veren Los Adanas Döner ilk günden bugüne büyük ilgi gördü. Özellikle İskender ve tavuk döner müdavimlerinin tercih ettiği Los Adanos Ramazan ayında da özel menüleriyle Adanalıların ilk adresi haline geldi. İşletme sahibi Kıyasettin Oruç müşterilerini kapıda karşılayarak tek tek ilgileniyor. 1974 yılında İncirlik'te baba İsmail Oruç tarafından kurulan Oruçlar ekmekçilik, Kıyasettin ve Kutbettin kardeşler tarafından bugünlere geldi.
TEMİZLİK VE KALİTENİN ADRESİ
Gerek Cumhuriyet Mahallesi’nde, gerekse Beyazevler Mahallesi’ndeki ekmek fırınında temizlikten ve kaliteden ödün vermeyen ve halk sağlığını prensip haline getiren Oruç Kardeşler, çalıştırdıkları işçilerle de istihdama büyük katkı sağlıyorlar.
İki kardeş, şimdi gıda sektörünü İskender, et ve tavuk dönerle taçlandırdı. Beyazevler Mahallesi 80003 Sokaktaki Mustafa Kulak Apartmanının zemin katında hizmet veren Los Adanas Döner, İskender, et ve tavuk döner sevenlerin Ramazan ayında da ilk tercihi olacak.
DÜRÜSTLÜK VAZGEÇİLMEZİMİZ
İlk etapta 10 kişilik bir kadro ile yola çıktıklarını belirten Kıyasettin Oruç, “Amacımız Adanalıların damak zevkine hitap etmektir. Bunun için Adana’nın en iyi ustalarından oluşan bir kadro oluşturduk. Çünkü biz babadan oğla gelen bir mesleğin temsilcisiyiz. Bizden sonra da bu mesleği evlatlarımız yapacak. Onun için dürüstlük, temizlik ve kalite bizim vazgeçilmezimizdir. Çünkü Adana’da Oruçlar denilince kaliteli hizmet ve dürüstlük akla gelir. Los Adanas Döner artık Adanalıların. Burayı, gelip rahatlıkla yemeklerini yiyecekleri bir adres haline getirdik. Onları kendi evlerinde gibi karşılayacağız” diye konuştu.
DÖNERİN EFSANE USTASI
Los Adanas Döner’in efsane ustası Ahmet Akdemir de, 14 yıllık tecrübesi ile hizmete devam ediyor. Adana’da döner denilince ilk akla gelen ustalardan olduğunu vurgulayan Los Adanas’ın efsane dönercisi, “Kısa sürede Adanalıların uğrak yeri haline getirdik. Çünkü biz işimizi çok seviyoruz. Kaliteden, dürüstlükten ve temizlikten ödün vermiyoruz. İşimizi dört dörtlük yapıyoruz. İskender, et ve tavuk döner seven Adanalıları bundan sonra Los Adanas’a bekliyoruz” şeklinde konuştu
Yorumlar
Kalan Karakter: