M1'de 5 Haziran defilesi
Seyhan Belediyesi katkılarıyla düzenlenen defile ziyaretçilerden büyük ilgi ve beğeni topladı
Yayınlanma :
10.06.2022 10:06
Güncelleme :
10.06.2022 09:13


ADANA(GÜNAYDIN)- M1 Adana Alışveriş Merkezi’nde 19 Mayıs Günü hayata geçirilen doğamız ve dünyamızın geleceğini ön plana alan sosyal sorumluluk projesi “ #Sen Nasıl İstersen” sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ve destekleri bir çok güzel projeye imza atıyor.
M1 Adana AVM yıl sonuna kadar sürecek olan bu projede dünyamızı ve geleceğimizi tehdit eden, doğal yaşamı tehlikeye atan tüm unsurlar ile ilgili ,başta çocuklarımız ve gençlerimizi hedefe alan etkinlikleri ile bu duyarlılığa dikkat çekmeye çalışıyor.Proje kapsamında 5 Haziran Dünya Çevre Günü Seyhan Belediyesi katkıları ve organizasyonu ile M1 Adana AVM’de çok anlamlı bir Defile gerçekleştirildi. Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen bu etkinlikte iklim değişikliğine önemli etkisi olan ve yüksek miktarda karbon salımına neden olan moda, tekstil ve hazır giyim endüstrisinin olumsuz etkilerine dikkat çekildi. Geri dönüşüme ve çevrenin korunmasına dikkati çekmek için dönüştürülebilir atıklardan hazırlanan kıyafetler giyen Bilgi Evi öğrencilerinin , “Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak” sloganıyla atıklardan hazırlanan kıyafetleriyle düzenledikleri defilelerini M1 ADANA AVM’de gerçekleştirdi. Defile; izlemeye gelen yüzlerce ziyaretçiden büyük beğeni topladı.
M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz yaptığı açıklamada, “M1 Adana AVM yönetimi olarak bu güne kadar sosyal sorumluluk mesajları içeren bir çok etkinliğe imza attık. “ Sen Nasıl İstersen” bu etkinliklerin içerisinde en önemli ve öne çıkan projelerimizden biri olacak. Nasıl bir dünyada yaşamak istiyoruz? Aydınlık mı? Karanlık mı? Nasıl bir doğada hayatımızı geçirmek istiyoruz? Yemyeşil mi? Çorak mı? Nasıl bir hava solumak istiyoruz? Sağlıklı mı ? Zehirli mi? Nasıl bir denizde yüzmek istiyoruz? Temiz mi? Kirli mi? Nasıl bir gıda ile beslenmek istiyoruz? Doyabildiğimiz kadar mı? Bulabildiğimiz kadar mı? Bütün bunların nasıl olacağı bize bağlı; hepimize… Dünya bizim. Doğa bizim. Denizler bizim. Su bizim. Hava bizim. Enerji kaynakları, doğal kaynaklar bizim. Gıdamızın yetiştiği yeryüzü bizim. Doğamız, denizlerimiz, ormanlarımız, suyumuz, havamız, gıdamız, enerji kaynaklarımız için sorumluluk almalıyız. Bütün bunlar üzerindeki etkimizin farkında olmalıyız. Asla aklımızdan çıkarmamalıyız; hepsi SEN NASIL İSTERSEN öyle olacak, BİZ NASIL İSTERSEK öyle olacak mesajı ile başta çocuklar ve gençlerimiz olmak üzere toplumumuzun her kesiminde doğaya karşı duyarlılık mesajı vermeye çalışan bu projemize karşı duyarlı olmak için tüm Adanalıların desteğini bekliyoruz. “ dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: