ADANA(GÜNAYDIN) –MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kermes yoğun ilgi görüyor.
MHP Çukurova İlçe Başkanlığı’nın günlerdir hazırlığını yaptığı kermes, Barajyolu üzerinde Duygu Kafe yanında Gençlik Parkı’nda açıldı. MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran’ın ev sahipliğinde düzenlenen kermesin açılışında MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş da hazır bulundu.
İL BAŞKANI BAŞ ‘BAZLAMA’ PİŞİRDİ
Duran ile birlikte stantları gezen Yusuf Baş; tulukta ‘ayran’ yapmayı, saçta ‘bazlama’ pişirmeyi denedi. Kıl çadırda ‘Yörük sofrası’na oturan Baş ve protokol üyeleri, kermesi gezmekten büyük keyif aldı.
ELLERİNİZE YÜREKLERİNİZE SAĞLIK
MHP İl Başkan Yusuf Baş, “Seçkin bir ortamda, nezih ve çok çeşitli ürünlerin yer aldığı bu kermesin düzenlenmesinden dolayı ilçe teşkilatımızı kutluyorum. Dayanışma ve kaynaşmayı destekleyen bu tür faaliyetleri her zaman destekliyoruz. Ellerinize ve yüreklerinize sağlık” dedi.
PAZAR GÜNÜ AKŞAMINA KADAR AÇIK
Gıda, içecek, çocuk ve büyük giyimi, tekstil, kozmetik gibi değişik ürünlerin yer aldığı kermes 20 Aralık 2015 Pazar günü akşamına kadar açık kalacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: