ADANA (GÜNAYDIN) - MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Adana'nın kırsalında, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli'de hizmet açılışlarına katıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarının birlikte gerçekleştirdiği hizmet açılışlarına katılan Durmaz, "Yapılan hizmetlere bakarak açıkça ifade ediyorum ki Adana Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışının samimi bir örneğidir" dedi.
Sadir Durmaz, Adana'nın kırsalındaki Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin "Birlikte başarıyoruz" ilkesiyle hayata geçirdikleri hizmetlerin açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Adana'ya geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte kentin kırsalında hizmetleri yerinde görmek ve açılışları gerçekleştirmek için kent merkezinden hareket eden Durmaz'ın ilk durağı Kozan Tapan bölgesinde yapımı devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Feke ve Saimbeyli’de hizmetlerin açılışı gerçekleştirildi.
Tapan’daki yol çalışmasının ardından Feke'ye geçen ve Feke'deki toplu açılış törenine katılan Durmaz, törende gerçekleştirdiği konuşmada "Buraya gelirken yayla yolunu kullandık ve gördüm ki devletin yapamadığı hizmeti Adana Büyükşehir Belediyesi, kendi imkanlarıyla büyük bir özveri ile yapmış. MHP’nin belediyecilik anlayışının özünde Allah korkusu ve insan sevgisi var. Bu şu demektir bizin için belediyecilik bir gönül işidir aşkla belediyenin sorunlarına yönelmektir. Görülen o ki hizmetler tam da böyle bir anlayışla hayata geçiriliyor Adana'da" dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: