'MİLLETİMİZİN REFAHA KAVUŞMASINA ÇOK AZ KALDI'
YENİDEN REFAH İL DİVAN TOPLANTISI İKİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISININ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ
Yayınlanma :
16.05.2022 10:17
Güncelleme :
16.05.2022 10:43


Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya gençlerin coşkusu damga vurdu. Toplantıda bir selamlama konuşması yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve bu sıkıntılı sürecin sadece Yeniden Refah kadrolarıyla atlatılabileceğini söyledi.
Sözleri zaman salondakiler tarafından tezahüratlar ve sloganlarla kesilen Baysal konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Aylardır Türkiye'nin en çok üye yapan partisi Yeniden Refah Partisi olarak açıklanıyor. Resmi rakamlara göre bu gerçek nisan ayında da değişmedi. Bu, daha başlangıç. Henüz resmi kaydı yapılmayan ancak dilekçeleri alınan üyelerimizle birlikte sayılarımız milyonları bulacak. İlk seçimde de hem Adana'da hem de tüm Türkiye'de milletimiz refaha kavuşacak inşallah. Ülke olarak en önemli gündem maddemiz ekonomik sorunlar. Bu sorunları çözmek için borç, faiz, beton, çimento ekonomisini terk edip üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız. Adanamızın evladı Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın yönetiminde olduğu bir Türkiye'de inşallah daha önce Milli Görüş kadrolarının yaptığı denk bütçe, ağır sanayi hamlesi gibi bugüne uyarlanmış önemli projelerle milletimizi sıkıntıdan kurtaracağız. Tek yol milli görüş tek yol Yeniden Refah Partisi’dir”
Baysal'ın konuşmasının ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ve Mehmet Aşıla da birer konuşma yaptı.Daha sonra her iki genel başkan yardımcısı da geçtiğimiz ay en çok üye yapan teşkilat mensuplarına plaket verip partiye yeni üye olan vatandaşlara rozetlerini taktılar.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: