Oto Pazarı 7 Mart’ta açılıyor
Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ramazan Ayyıldız, oto pazarının 7 ay sonra açılacak olmasının esnafları sevindirdiğini belirterek, “Otomobil alım-satım yapacak olanları pazarımıza bekliyoruz” dedi.
Yayınlanma :
05.03.2021 10:50
Güncelleme :
05.03.2021 10:50


ADANA(GÜNAYDIN)
Pandemi nedeniyle kapalı olan Adana Oto Center içerisinde bulunan oto pazarı, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması üzerine hafta sonları açılarak otomobil alıp-satmak isteyenleri ağırlayacak.
Adana Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ramazan Ayyıldız, araba alıp satacakların sabırsızlıkla beklediği oto pazarının yeniden hafta sonları açılacak olmasıyla ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulundu. Oto pazarının pandemi nedeniyle toplamda 7 ay kapalı kaldığını belirten Ayyıldız, sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılması üzerine pazarın 7 Mart Pazar Günü kurulacağını söyledi. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde pazarın kurulacağını vurgulayan Ayyıldız, “Tüm vatandaşlarımızı bu hafta sonu Pazar günü açılacak oto pazarımıza davet ediyoruz. Tedbirimizi fazlasıyla aldık. 10 yıldır oto pazarımızda lavabo yoktu. Şuanda engelli lavabosu dahil lavabolarımızı da yaptık. 12 tane lavabo yaptırdık. Gelen misafirlerimize maske dağıtacağız. Satıcılar arasına 2 metreden fazla mesafe olacak şekilde yer ayarlaması yaptık. Herkesi pazarımıza bekliyoruz” dedi.
‘İNŞALLAH İŞLERİMİZ ESKİSİ GİBİ CANLANIR’
Pazarın kapalı kaldığı süreçte esnafların ve vatandaşların yaşadıkları olumsuzluklara da değinen Başkan Ayyıldız, şunları söyledi:
“Pandemi esnaflarımızı olumsuz etkiledi. Esnaflarımız pazarın kapalı olmasından ötürü adeta kan ağlıyordu. Haliyle kimse dışarı çıkmıyordu. Hafta içi de zaten iş yapamıyoruz. Esnaflarımız oturup müşteri bekleyerek zaman harcıyorlardı. Kamu personelleri, fabrika personelleri, iş sahipleri dahil hafta sonları buraya gelip ziyaret ediyorlardı. 500 dükkandan 350’si cumartesi günü iş yapıyordu diyebilirim. Ama Pazar günü tüm esnaflarımız kurulan Pazar sayesinde iş yapıyordu. İnşallah kısa sürede bu salgından kurtuluruz. Herkes gibi bizlerin de işleri canlanır.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: