Soner Çetin’e 1 Mayıs daveti
Yayınlanma :
25.04.2019 16:56
Güncelleme :
25.04.2019 16:56


Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Adana Barosu temsilcilerinin yer aldığı tertip komitesi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti.
1 Mayıs Adana Tertip Komitesi Başkanı KESK Dönem Sözcüsü Tonguç Özkan, Çetin’i 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına davet etti. Çetin, her yıl olduğu gibi, bu yıl da etkinliklere katılacağını ifade etti. Çetin ve tertip komitesi üyeleri, ayrıca 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: