Haydar ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)- Seyhan Belediyesi’nin her sezon gerçekleştirdiği ilçede bulunan amatör spor kulüplerine malzeme desteği bu yılda devam etti. Toplam 31 amatör spor kulübüne krampon, tekmelik, dijital maç forması, futbol topu, maç eldiveni, antrenman malzemeleri ve top çantasından oluşan malzeme seti verildi.
Gençlik Stadı’nda gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Bu yüzden ‘Sporcu dostu belediye’ olarak biliniyoruz. Gece gündüz, dur durak bilmeden çalışıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk diyor ki; ‘Yorulmamak üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.’ Bizde millet uğruna çalışmaktan asla yorulmadık yorulmayacağız. Ne mutlu ki Seyhan Belediyesi spor kulübünde onlarca sporcu yetiştiriyor. Hiç kimsenin yapmadığı kadar para ve zaman harcıyoruz. 10’nuncu spor tesisini yapıyoruz. Bunlar milyonlarca liralık önemli işler. Adana üretken bir kent. Alt yapıyı hazırlarsanız sporcu çıkıyor. Alt yapıda uzun süredir sporcu yetişmezdi. Alt yapıya önem vermeyen kulübün uzun süre başarılı olması mümkün değildir. Malzeme dağıtırken en kaliteli malzemeyi dağıtıyoruz. Bu sizi teşvik etmek için, mutlu etmek içindir.”
KARALAR’A TEŞEKKÜR
Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ergin Ulun da, yaptığı konuşmada Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sadece malzeme dağıtım yapmadığını yaptığı hizmetlerle spora çok büyük destek olduklarını belirterek teşekkür etti. Ulun, “Kendisini alkışlıyor ve tebrik ediyorum. Amatör spor kulüpleri adına yeni sezonun sakatlıksız centilmence geçmesini diliyoruz” dedi.
NELER DAĞITILDI?
Konuşmaların ardından, 20 çift krampon, 20 adet tekmelik, 1 takım dijital maç forması, 1 takım antrenman malzemesi (20 çift), 10 adet futbol topu, 3 adet maç eldiveni ve 1 adet top çantasından oluşan malzemeler kulüp temsilcilerine teslim etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: