Tarihi ve kültürel varlıklar korunuyor
Yayınlanma :
24.09.2019 14:48
Güncelleme :
24.09.2019 14:48


Tescilli Taşınmaz Kültür Varlıkları arasında yer alan ve restore edilen Tepebağ Ortaokulu'nun fonksiyonlandırılması konusunda düzenlenen toplantı Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Vali Yardımcısı Murat Süzen ile ilgili yetkililerin katıldığı toplantıda; restorasyon çalışmaları tamamlanan ve Olgunlaşma Enstitüsüne tahsis edilen tarihi Tepebağ Ortaokulunun binasında yapılacak fonksiyonlandırma çalışmaları hakkında Vali Demirtaş’a detaylı bilgiler verildi.
Toplantıda aldığı bilgiler doğrultusunda bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş; tarihi değerleri geleceğe miras bırakmanın önemine değinerek Adana’da bulunan tarihi ve kültürel varlıkların korunması için yapılması gereken tüm çalışmalara destek olacaklarını belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: