Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Yasemin Sokak'ta oturan şarkıcı Tuğba Ekinci, 3 yıl önce üst katlarına taşındığı Abdurrahman Demircan ve Aydanur Demircan çifti ile geçen 20 Ocak'ta kavga etti.
Ekinci'nin gece saat 03.30'da çok yüksek sesle müzik dinleyip koşu bandıyla gürültü çıkardığını öne süren Demircan ailesi, 2 yaşındaki çocuklarının rahatsız olduğunu söyleyip tepkilerini dile getirdi.
İddiaya göre, Ekinci'nin alt kata inip Demircan çiftine tehdit ve hakaret etmesiyle olay karakola taşındı. Abdurrahman Demircan karakolda da boğazına sarılıp kafa attığını ileri sürdüğü Ekinci hakkında eşiyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ekinci hakkında 2 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. (Sabah)
Ünlü şarkıcıya büyük şok! 2 yıl hapsi isteniyor
Kavga ettiği komşuları şarkıcı Tuğba Ekinci den şikâyetçi oldu.
Yayınlanma :
27.02.2015 10:43
Güncelleme :
27.02.2015 10:43


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: