Vali Yardımcısı Aydın emekliye ayrılıyor
Yayınlanma :
20.02.2020 08:41
Güncelleme :
20.02.2020 08:41


ADANA (GÜNAYDIN) – Adana'ya geldiği günden beri başarılı çalışmaları ve hizmetleriyle takdir gören Vali Yardımcısı Mustafa Aydın emekliye ayrılıyor. Adana Valiliğinden emekli olan Vali Yardımcısı Aydın, kurum ve kuruluşlara veda kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Müdürü Gürkan Yaşar'ı makamında ziyaret eden Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, bu güne kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı İl Müdürü Gürkan Yaşar'a ve ziyarette hazır bulunan kurum müdürlerine teşekkür etti.
İl Müdürü Gürkan Yaşar ise Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Çalışmalarımıza verdikleri desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederim" dedi. Ziyarette Gürkan Yaşar'ın yanı sıra Koordinasyon Şube Müdürü Birsen Ergün, Bitki Koruma Şube Müdürü Yusuf İzzet Işık ve Veteriner Hekimler Odası Adana Şube Başkanı Nihat Köse de yer aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: