HAYDAR ŞENGÜL
ADANA (GÜNAYDIN) – Yaşama Dokunuş Engelli ve Engelli Ailelerine Yardım Derneği Başkanı Mahmut Çiftçi, temel amaçlarının engelli vatandaşların ve ailelerinin yaşamına dokunup, onların daha iyi şartlarda yaşam sürdürebilmelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi.
‘Yaşama Dokunuş Engelli ve Engelli Ailelerine Yardım Derneği’, Mahmut Çiftçi başkanlığında yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, güç birliği yaptı
HASSAS DAVRANIYORUZ
Çiftçi, engelli vatandaşlara ve ailelerine hayatı kolaylaştırmayı amaç edindiklerini belirterek, “Derneğimiz engellilerin ve ailelerinin insanlık onurlarını kırmadan en hassas şekilde davranmaya dikkat çekmiştir.” dedi
Derneğin engelli ve ailelerine yönelik çalışmalarından bahseden Başkan Mahmut Çiftçi, “Misyon ve hizmet modelimize uygun olarak, Fizyoterapist, Sosyal Hizmet Uzmanı, Psikolog, Sosyolog ve sağlıkçılardan oluşan komisyonlarımız mevcut. Komisyon üyelerimizle beraber evlere ziyaretler yaparken bu esnada da engelli vatandaşların sağlık kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Sağlık kontrolleri kapsamında şuan için, ilaçların kontrol edilmesi, psikolojik terapi, ailedeki özellikle engelli vatandaşımızın bakıcısına psikolojik terapi seanslarımız bulunuyor. Acil ihtiyaç durumunda ise gerekeni hızlı bir şekilde tedarik edip kalıcı olanı sağlıyoruz.’’ diye konuştu
HER AN YANLARINDAYIZ
Yaşama Dokunuş Engelli ve Engelli Ailelerine Yardım Derneği Başkanı Mahmut Çiftçi, engelli ve ailelerinin faydalanabilecekleri haklar hakkında bilgilendirmeler yaptıklarını ve hastanede tedavi görmesi gereken hastaların randevularını almalarında yardımcı olduklarını belirtti.
Çiftçi, “Ağır durumda olan hastalara ise ambulans temin edip dernekten en az bir kişinin refakati eşliğinde sağlık kontrollerini yaptırıyoruz. Bununla beraber ‘Yaşama Dokunuş Derneği’, yakın zamanda ailelerin kaynaşmasına ortam hazırlayacak ve onlara değişiklik sağlayacak konser, tiyatro, gezi vb. etkinlikler düzenleyecek.’’ ifadelerini kullandı.
Başkan Mahmut Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri “Allah’ın izniyle milletimizin de desteğiyle hayırlı hizmetlere imza atacağız.” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: