Şifre Çözüldü (1)
Yayınlanma :
08.11.2018 08:24
Güncelleme
: 08.11.2018 13:48
Ve… O KULİS günü gelmeye başladı. Oysa daha önümüzde bir zaman süreci olmasına rağmen. Gündem birden hareketlendi.
Bizde “kurt bulanık havayı sever” misali hemen ilk aldığımız bilgileri sizlere aynen aktaracağız. Üstelikte bu Suni değil Gerçek kulislerin başlığını da KAYNAKLARIMA dayanarak, SIR gibi büyük bir GİZEM içerisinde saklı tutulduğuna inanılan; Politikanın Gizli Kasasının Şifresini Çözerek.
İşte bu nedenle de önümüzde ki birkaç gün için ŞİFRE ÇÖZÜLDÜ sabit başlığı adı altında rakamlarla serilerimiz devam edecek inşallah. Ve bugün ilki yani birincisi (1).
31 Mart 2019 Yerel Seçimler için ana muhalefet ve muhalefet partilerinde olduğu gibi, nihayet 05 Kasım 2018 pazartesi günü itibarıyla iktidar partisinde de; Büyükşehir- Merkez İlçe ve taşra İlçelerimizin Belediye Başkan Adaylığı ve Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyelikleri için müracaatlar başladı.
AMA ÖNCE BÖLGEMİZDE İKTİDAR PARTİSİNDE Kİ GELİŞMELERE ŞÖYLE BİR KISACA TUR ATARAK BAŞLAYALIM
Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu üyesi, Adana Eski Milletvekili ve İl Başkanı Merhum Ziyaeddin YAĞCI’nın; cenaze töreni nedeniyle, memleketimiz Adana, önce kendi bağrından çıkan etkili siyasi kimlikleri ve beraberinde Türkiye Siyasetinin öncü ağır isimlerini ağırladı. Kuşkusuz bu isimlerin ağır ağabeyi Eski Bakanlardan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati YAZICI ve Ak Parti Sözcüsü Eski Bakanlarımızdan hemşerimiz Ömer ÇELİK’ti.
Cenaze törenin ardında, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’a makamlarında yapılan nezaket ziyaretlerinin ardından; Ak Parti Adana il binasında, Hayati YAZICI ve beraberinde ki Adana heyeti partililerle buluşarak geniş çaplı sohbet etme fırsatı buldu.
Adana’da ki konuk Hayati YAZICI’ya, Adana adına yine Eski Bakanlarımızdan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyesi, Prof.Dr. Necdet ÜNÜVAR, yine Adana Eski Milletvekili Necati Çetinkaya ve Adana İl Başkanı Fikret Yeni eşlik etti.
BÜYÜKŞEHİRE TALİP OL Kİ İLÇE REİS ADAYLIĞINI GARANTİLE
Aynen doğru yazıyorum. Yaklaşan Yerel Seçimler için Partilerden Belediye Başkanlığa talip olanların sayıları önemli bir rakama doğru gidiyor. Özellikle de belirli bölgelerde talipli, beklenilenin de ötesinde. Ama biz bu kısmını ilerleyen kulis yazılarımızda sizlerle ayrıntılarla belki paylaşabiliriz. Bugün asıl değinmek istediğim ve kesinlikle bugünkü koşulların getirisiyle, son dakika ne olur orasını bilemem. Ancak;
Yüzde 90 oranında Sarıçam İlçesi için bir ismin Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmiş olabileceğinin altını çizelim. Ama ne var bunda diyeceğinizi biliyor ve hemen taşımı gediğine koyuyorum.
SARIÇAM SARIÇAMLI DUYUN-GÖRÜN O ADAY GELİYOR GELİYOR
Bu isim mensubu olduğu partiden Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak kendisini lanse etmiş, donanımlı, eğitimli, teşkilatçı, iktisadi yapısı yerinde, arkasında Adana-Ankara/Ankara-Adana bağlantılı isimlerinde yer aldığı, o bölge insanında doku olarak bölge olarak yakinen bildiği-tanıdığı önemli bir siyasi kimlik. Ki; Gazete ziyaretleri, Televizyon konuşmaları, basın açıklamaları, seri toplantılar hep Büyükşehir içindi. Amma velâkin, Ankara-Adana bağlantılı gelişmeleri yakinen izlediğimizde; Etkin AĞIR Ağabeyin işaretinde; Adana il merkezimizin bilhassa taşrası ağırlıklı bölgeler üzerinde son 6 aydır yoğunluk harcayan bu seçkin siyasi ismin aslında SARIÇAM için gayretini ve hatta tasarrufun bu yönde olduğunun, çok önceleri yapılan YAKİNİM OLUR görüşmelerinde ortaya çıktığı gerçeğini sıcağı sıcağına sizlere aktaralım.
Söz konusu ismin siyasi taban çalışmalarını mercek altına alıp iyi izleyip gözlediğinizde YANKI yazarının ne kadar isabet ettiğini hemen fark edersiniz. Elbette DANIŞIKLI dövüşlerin olduğunu belirtelim. Sen burada çalış ki oraya RIZA göster.
Örnek mi? Gerilere bir bakalım hemen şimdi. Şuan olmayan bol unvanlı geçmişten birisi 2 dönem, mevcuttan da biri 2 dönemdir aktif görevde ama aynı yöntemle yol almadı mı? Onlar da Büyükşehre talip değiller miydi? Çünkü Oraya gelecek, BÜYÜKŞEHRİN İÇİN İSİM BELLİ sadece ŞAŞIRTMA uygulanıyor. Çünkü Ankara-Adana/Adana-Ankara bağlantılı AĞABEY öyle istiyor. Eee boşa demedik Şifre Çözüldü diye! Bugünlük bu kadar KULİS bu ya!
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: