HAYDAR ŞENGÜL
ADANA (GÜNAYDIN) CHP Seyhan İlçe Başkan Ramazan Atikaslan, gazetemize yaptığı ziyarette seçim çalışmalarına hız verdiklerini durmadan ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek “seçimin galibi Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” dedi
Cumhuriyet Halk Partisi, olarak Seyhan ilçede yerel seçim hazırlıklarını ve çalışmaları hakkında bilgi veren Atikaslan, “Amacımız yine mevcut Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Seyhan ve Çukurova dışında diğer merkez ilçelerde de başarılı olup aldığımız takdirde Adana ve ilçeler hak ettikleri hizmeti alacaklardır” dedi
Yerel Seçimler öncesi etkili iletişim yöntemlerinin uygulanması, iş birlikleri ve koordinasyonun sağlanması, belediyeler arası kurulacak olan işbirliği ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. Kuruluş Yıl Dönümünü taçlandıracaklarını, bu konudaki çalışmalarının halka iletilmesi amacıyla yerel basının önemini vurgu yapan Atikaslan, “Yerel basın yaşatılmalı. Halkın haber alma özgürlüğü engellenmemeli, aksine yaşatılmalı. Yoksa demokrasimiz ciddi yara alacaktır.
Basından ve demokrasiden söz ederken, aklımıza büyük Atatürk’ün “kulaklara küpe” bir sözü geldi; yaşadığımız günlerde özel anlam kazanıyor: Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir “Basın özgürlüğünden doğabilecek sakıncaları gidermenin yolu, yine basın özgürlüğüdür.” Dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: