Haydar ŞENGÜL
ADANA(GÜNAYDIN)-Adana Barosu’nda avukatlık stajını bitiren Ünsal Bener düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatını alıp mesleğe ilk adımını attı.
Mahmut Esat Bozkurt Salonunda gerçekleşen törende Çağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Ünsal Bener’e ruhsatı Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve yönetim tarafından verildi. Cübbesi ise yanında staj yaptığı için Baro Başkanı Av. Küçük tarafından giydirildi.
Baro Başkanı Av. Küçük, “Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşıma başarılı, keyifli, uzun ve kazançlı bir meslek hayatı diliyor ve tebrik ediyorum” dedi.
“AVUKATIN SORUMLULUĞU ARTTI”
Baro Başkanı Av. Küçük, insanlarımızın adaleti, hukuk devletini, demokrasiyi, hak ve özgürlükleri yollarda, yürüyerek aradıkları, en temel insan hakkı olan yaşam hakkına saygı duyulmadığı, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın ne yazık ki ölüme adım adım ilerlemesinin seyredildiği bu karanlık günlerde hukukçu ve avukat olmanın sorumluluğunun bir kat daha arttığını vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: