ADANA (GÜNAYDIN)- Adananın sevilen Avukatlarından Erdem Eser, muhteşem havai fişek gösterileri, sevenlerinin ve dostlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Belgüzar ve Niyazi Eser çiftinin evlatları Erdem Eser, Nezihe Girici’nin kızı Ayşegül Girici’yle Adana’nın en nezih mekanlarından Sular VIP’te düzenlenen muhteşem bir törenle, hayatlarını birleştirdi. Yoğun katılımın gösterildiği düğünde, Eser’in avukat arkadaşları, Adananın saygın iş adamları ve sevenleri çifti yalnız bırakmadı. Katılımcılar genç çiftin bu mutlu gününü paylaştılar. Düğünde sahne alan Adanalı sanatçı da seslendirdiği şarkılarla konuklara müzik ziyafeti sundu. Söylenen şarkılarla coşan konuklar, akrabalar ve çok sayıda davetli gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.
Dünürler Belgüzar Eser ve dünürü Nezihe Girici de gece boyunca konuklarıyla tek tek ilgilenerek, “Bu mutlu günümüzde bizlerle paylaşan tüm sevenlerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Darısı tüm bekarlara olsun. Çocuklarımızın bizlere yaşattığı bu sevinçle beraber çok güzel bir aileyle akraba olmak ve onlarla bu güzel birlikteliğe ortak olmak, bizleri,de son derece mutlu etmiştir. Bu arada düğünümüze Adana dışından gelen, dost ve davetlilere de teşekkürlerimizi sunuyorum” dediler.
Yorumlar
Kalan Karakter: