Feci kaza: 2 ölü,5 yaralı
Yayınlanma :
17.03.2019 12:57
Güncelleme :
17.03.2019 12:57


Edinilen bilgiye göre seyir halinde bulunan Mustafa Aydoğdu idaresindeki 27 DN 207 plakalı otomobil, virajı alamayarak takla attı. Sabah saat 04.00 sıralarında meydana gelen feci kazada sürücü olay yerinde yaşamını yitirirken, araçta bulunan Nazlı Salihdeliçay ise kaldırıldığı devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobilde bulunan ve Nazlı Saliha Deliçay'ın çocukları olduğu belirtilen 6 yaşındaki Talha Demir ile 2 yaşındaki Samet Deliçay ise Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Aynı otomobilde bulunan Ercan Özkeseci (26), Nadide Samanoglu (47), Remziye Özkesici (59) de kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerinde ve hastanede bulunan cenazeler ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna getirildi. Otopsi ve defin işlemlerinin ardından cenazelerin ailelere verileceği belirtilirken, kazada yaralananların ise hayatı tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
(Gaziantep)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: