HAYDAR ŞENGÜL
ADANA (GÜNAYDIN) – Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Hatay’daki Kur'an–ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda bölge birincisi olan Çukurova Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur'an Kursu öğrencisi Zeynep Ebrar Güzel’i ödüllendirdi.
Kur'an kurslarına katılımı artırmak ve Kur'an kurslarda okuyan öğrencileri Kur'an-ı Kerim'i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla Hatay’da yapılan ve Hatay, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa il birincilerinin katıldığı, Kur'an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda, Çukurova Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur'an Kursu öğrencisi Zeynep Ebrar Güzel bölge birincisi oldu.
Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur’an Kursu öğrencisi Zeynep Ebrar, Diyanet’te yapılan yarışmayı da kazanarak, Türkiye Genelinde 7 öğrenciden biri olarak finalde yarışmaya hak kazandı.
İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Hacı Hüseyin Bilen Kız Kur’an Kursu Müdürü Kezban Tuykun, öğrencisi Zeynep Ebrar Güzel ve annesi ile birlikte Çukurova Kaymakamı Osman Sarı’yı ziyaret ettiler. Yarışmada Bölge Birincisi olan Zeynep Ebrar Güzel’i makamında kabul eden Kaymakam Sarı, tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hocalarına teşekkür etti. Kaymakam Sarı, ödül takdim ettikten sonra bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Kız Kur’an kursları arasında bölge birincisi olan Zeynep Ebrar Güzel, 1 Temmuz Pazar günü Erzincan’da yapılacak “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma” Türkiye finalinde bölgeyi temsilen yarışacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: