Demokratik İslam Kongresi Girişimi’nin Adana’daki çalışmalarını yürüten İslami Hakikatler ve Toplumsal Araştırmalar Derneği Başkanı Ayetullah Kanhan, bugünkü sorunların kaynağında İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in yaşam felsefesinin ve ahlakının örnek alınmamasından kaynaklandığını söyledi.
Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Akyol ile gazetemizi ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Aytekin Uçar ile görüşen Kanhan, “İslam, özgürlük ve barış demektir. Biz ne zaman Peygamber Efendimiz’in ahlakını örnek alırsak işte o zaman toplumsal huzura kavuşuruz” dedi
İslami Hakikatler ve Toplumsal Araştırmalar Derneği’nin önemli hizmetler gerçekleştirdiğini vurgulayan Ayetullah Kanhan, “HDP'nin eski müftü olan Diyarbakır Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle Adana’ya gelecek. Ayrıca 26 Mart’ta Bediüzzaman Sait Nursi’yi anma etkinliği gerçekleştireceğiz. Gerek Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş’un programına, gerekse Sait Nursi’yi anma toplantımıza Adanalıları davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yorumlar
Kalan Karakter: