Adana’nın sosyal yaşam ve alışveriş merkezi Ziyapaşa Bulvarı’nda 14 Şubat Sevgililer Günü sıra dışı bir etkinlikle kutlanacak. Adanalı hayvan dostları, 10 Şubat’ta gerçekleştirilecek sevgi kortejinde sahiplendikleri evcil hayvanlarla yürüyecek. Hayvan severler, can dostlarının haklarının korunmasına yönelik toplumsal duyarlılık mesajları verecek.
Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek, 10 Şubat günü saat 14.00’da hayvan hakları savunucuları ve sivil toplum örgütleri üyelerinin katılımıyla Uğur Mumcu Meydanı’ndan Atatürk Parkı’ndaki Aşk ve Sadakat Köprüsü’ne kadar “Sevgililer Gününde Sadık Dostlarımızla Yürüyoruz” etkinliğini gerçekleştireceklerini söyledi. 14 Şubat Sevgililer Günü’nün ruhuna uygun şekilde kırmızı kıyafet veya aksesuarlarla korteje katılım için çağrıda bulunan Naci Sezgek, hayvan haklarının korunması ve hayvanları kötü muamele yapılmasının önlenmesine yönelik toplumsal duyarlılığı artırmayı amaçlayan etkinliğe tüm kent halkını davet etti.
Sadık dostlarla sevgi korteji
Yayınlanma :
07.02.2018 17:14
Güncelleme :
07.02.2018 17:14


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: