‘Sağlık çalışanlarımıza minnettarız’
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ilçe programlarında hastaneleri de ziyaret ederek sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Yayınlanma :
28.01.2021 10:50
Güncelleme :
28.01.2021 10:50


ADANA(GÜNAYDIN)-AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ilçe programlarında hastaneleri de ziyaret ederek pandemi sürecinde salgına karşı fedakarca mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, geçen hafta Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçeleriyle başladığı ilçe ziyaretlerine Pozantı, Karaisalı, Karataş, Yumurtalık, Ceyhan ilçe programlarıyla devam etti. Başkan Ay, dün de Aladağ, İmamoğlu ve Kozan ilçelerine yaptığı programlarla ilçe ziyaretlerini tamamladı.
İLÇE TEŞKİLATLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
4 merkez ilçenin dışındaki 11 ilçeyi gezen Başkan Ay, ilçelerde sırasıyla önce AK Parti ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek dilek ve temennileri dinledi. Parti çalışmalarının da istişare edildiği coşkulu geçen buluşmalarda Başkan Ay, "Sizlerin bu heyecanı ve coşkusu bizlerin de motivasyonunu artıyor. Biz AK Parti teşkilatları olarak her an seçim olacakmış gibi hazırız. Güzel Adana'mızı AK Parti'mizin kalesi yapacağız. Siz kıymetli teşkilatlarımızla birlikte bir başarı hikayesi yapacağız" dedi.
ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Başkan Ay, beraberindeki il ve ilçe yöneticileriyle birlikte ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnafların da sıkıntılarının yanı sıra isteklerini dinleyen Başkan Ay, esnaflara hayırlı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÇİÇEK
Başkan Ay, ilçe programlarında taziye ziyaretlerinde de bulunurken en fazla zamanı hastanelere ayırdı. Hastane çalışanlarını tek tek ziyaret ederek teşekkür eden Başkan Ay, "Tüm insanlığı tehdit eden Covid19 salgını ile mücadele sürecinde üstlendikleri görevle yine tüm insanlığın takdirini kazanan sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendi sağlıklarından ve ailelerinden fedakarlık yaparak büyük bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarımıza minnettarız.
Salgına karşı mücadele verirlerken yaşamlarını yitiren tüm sağlık çalışanlarımıza da Allah’ta rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Onları unutmamız mümkün değil. Bu süreçte azim ve gayretle çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: