62 yaşındaki ev sahibi Pakize Kurt ile kiracıları olan Atilla A. ve Yasemin K. tartıştı. Tartışma kısa sürede ilerleyerek kavgaya dönüştü. Bunun sonucunda Atilla A., Pakize Kurt’a bıçakla saldırdı. Pakize Kurt kanlar içinde kalırken, şahıslar kaçtı. Pakize Kurt’u gören vatandaşlar yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi.
Sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ardından hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Ancak kadın tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Atilla A. ile Yasemin K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda Atilla A. ile Yasemin K. sahilde dolaşırken gözaltına alındı.
Cinayet iddialarını yalanlayan Atilla A., "Ben öldürmedim. Onlar beni darp etti, dayak yiyen benim. Aramızda hiçbir sorun yoktu. Ben suç işlemedim" dedi. Olayın, Mersin’in Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle'de yaşandığı öğrenildi. Olayla alakalı başlatılan soruşturma devam ediyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: