17 yaşındaki iki kız 5 gündür kayıp
“Gören ve duyan olursa lütfen polise ve bize haber versin"
Yayınlanma :
07.05.2015 15:30
Güncelleme :
07.05.2015 15:30


Pazar günü Antalya'daki evinden Burdur'a giden Pelin Su Ç., okul arkadaşı Ayşe Nur A. ile buluştu. Kaldıkları öğrenci yurdundan evci izni alarak ayrılan iki arkadaş, Burdur merkezdeki bir kafede eğlendi. Pelin'in arkadaşlarından biri anne Derya Aydın'a telefon açarak, kızının yurtta olmadığını söyledi. Bunun üzerine anne ile kız telefonda tartıştı. Tartışma sonrası sinirlenen Pelin Su ile arkadaşı Ayşe Nur, telefonlarını çöpe attı. Terminalden bir otobüse binen arkadaşlar, Serik Genpa Kavşağı'nda indikten sonra kayıplara karıştı.
Kızı Pelin'in babasından ayrı olan Derya Aydın, kızlarının kayıp olduğunu polise bildirdiklerini belirterek, gören veya yerini bilenlerin yardımcı olmasını istedi. Kızı Pelin Su'ya seslenen Derya Aydın, “Nefes alamıyorum. Sana hep ne derdim sen benim yaşam sebebimsin. Su herkes hata yapar, ergenlik döneminde benim de hatalarım oldu. Kızgın değilim, dünyam lütfen ara beni. Bunu okuduğunu biliyorum. Benim sonum olursun" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: