Adana'nın Yüreğir ilçesinde kamyon şoförü Şaban (58)- Sacile Tavan çiftinin evlerini güçlendirmek için biriktirdikleri yaklaşık 350 bin lira değerindeki 37 cumhuriyet altını çalındı.
Olay, dün sabah saatlerinde Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kamyon şoförü Şaban Tavan ve eşi ev kadını Sacile Tavan çifti, madde bağımlısı oğullarını tedavi ettirmek için ruh sağlığı hastanesine götürdü. Bu esnada çiftin evde olmamasını fırsat bilen hırsızlar eve girip, 37 cumhuriyet altınını çaldı. Hastaneden dönen çift, durumu fark ederek polise bildirdi. Çiftin ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri, parmak izi alarak, şüpheli kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Sacile Tavan, depremde hasar alan tek katlı müstakil evlerini güçlendirmek için bir süre önce esnaf kredisi de çekerek, biriktirdikleri altınların geri getirilmesini isteyerek, "Evimiz kötü durumda, dökülüyor. Tavan düştü. Sürekli deprem oluyor, ev başımıza yıkılacak diye korkuyoruz. Düşmanımız yok, bizden gıcık alan kimse yok.
Yorumlar
Kalan Karakter: