HAYDAR ŞENGÜL
ADANA (GÜNAYDIN) – Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, cumartesi günü Menderes Spor Salonu’nda yapılacak il başkanlığı kongresine Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılacağını söyledi.
Yönetim kurulu üyeleri ile gazetemizi ziyaret ederek arkadaşımız Haydar Şengül ile görüşen Gözütok, kongreden sonra şekillenecek yeni yönetim ile önümüzdeki yerel ve genel seçimlere sıkı bir tempo içinde hazırlanarak Saadet Partisi’ni iktidar yapmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.
Saadet Partisi’nin il kongresine tüm Adanalıları davet eden Gözütok, Afrin Operasyonu hakkında da açıklamalarda bulunarak, Türkiye'nin kendi sınır güvenliği ve meşru müdafaa hakkı açısından gerekli adımları atma hakkına sahip olduğunu söyledi.
Afrin’de meydana gelen olaylarda devletin ve hükümetin operasyonlar konusunda yanında olduklarını belirten Gözütok, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme mecburiyetimiz var. Ümit ediyorum ki en kısa zamanda barış ve huzur tesis edilerek geriye çekinilir ve problem halledilmiş olunur. Askerlerimiz sağlıklı bir şekilde evlerine dönerler inşallah, dualarımız onlarla” dedi.
İl Başkanı Mustafa Gözütok’un gazetemizi ziyaretine İl Müfettişi Hasan Şaybak ve İl Yönetim Kurulu üyesi Abdulvahap Kapukaya da katıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: