Vatan hainleri
Yayınlanma :
18.03.2020 08:22
Güncelleme
: 18.03.2020 09:29
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de coronavirüs salgınından dolayı insanlar canının derdine düştüğü bir ortamda özellikle sağlık ürünleri başta kolonya , dezenfekten ürünleri ve maske olmak üzere fiyatlarını yükseltenlere, en ağır cezaların verilmesi gerekiyor.
*****
Böylesine bir zamanda krizi fırsata çevirmeyi marifet sayanlar insanlıktan nasibini almayanlardır. 1 saat içerisinde uçak fiyatlarını üçe katlayarak çocukları mağdur eden bilet satışlarını askıya alarak fahiş fiyattan satanların günlerdir hatırlarını sayıyorum. Fahiş fiyattan satılan biletlere rağmen havaalanlarından saatlerce bekletilen çocuklarımız yaşadıkları mağduriyete ne demeli. Endişeli bekleyen aileler çocukları ile aynı korkuyu yaşadılar. Yetkili kimseye ulaşılamadı, havaalanında kimse bir şey demedi ve çocuklarımız orada saatlerce mahsur kaldılar. Peki bunların hesabını kimse sormayacak mı? Yutacak mıyız?
*****
Bu yapılanları ben unutmayacağım ve hakkımı helal etmiyorum lafa geldi mi mangalda kül bırakmayanlardan bununla ilgili acil çalışma ve eylem bekliyorum. Hani bizler kötü günde birbirine destek olan bir olan bir millettik demek ki para hangi şartlarda olursa olsun insan sağlığının önüne geçiyormuş.
Bu yapılanların insani hiçbir tarafı yoktur. Bu vatana ve millete yapılmış bir ihanettir. Bizler her zaman acıda ve sevinçte bir birimize omuz vermiş destek olmuşuzdur.
*****
Peki ne oldu da bu Corona virüsünde böylesine insanlık dışı muamelelere maruz kalındı. Peki bu da mı yapanların yanına kar kalacak? Unutup gidecek miyiz?
Bu haksızlığı bu hainliği yapanlar her kim ise hak ettikleri en ağır cezayı almalılar. Dilerim bu sorunlardan ülkemiz bir an önce kurtulur ve her şey normale döner. Allah ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketlerden korusun en önemlisi de hainlerden korusun.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: